24 september 2010

Årets bibliotek 2010!!!!


Igår utsågs vi till Årets bibliotek 2010! Det glädjer oss naturligtvis enormt och vi känner oss alla väldigt stolta över att få arbeta på en arbetsplats som präglas av nyfikenhet och utvecklingsvilja.

Prisutdelningen ägde rum igår torsdag klockan 14.30 på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg. En stor del av vår personal befann sig på plats på mässan där stämningen var på topp!

Så här motiverade juryn sitt val:

"Sandvikens bibliotek är ett öppet och nyfiket bibliotek som vågar prova sig fram inom många olika områden. Biblioteket tar en viktig plats i samhället och samarbetar med flera olika aktörer på ett nytänkande och inspirerande sätt. Genom generösa öppettider året runt och en aktiv närvaro på sociala medier blir biblioteket alltid tillgängligt. Som huvudbibliotek samarbetar man även med sina biblioteksfilialer på ett positivt och genomtänkt vis. Biblioteket är väl förankrat i den lokala kulturpolitik som präglas av att endast det bästa är gott nog åt Sandvikens innevånare. Detta är något som biblioteket på ett utmärkt sätt manifesterar."

Nu ska här naturligtvis firas och imorgon lördag 25 september ställer vi till med fest i biblioteket. Mingel, förtäring och musikunderhållning med folkbandet Tzeitel mellan klockan 13 och 15. Alla är varmt välkomna att fira med oss!

Läs mer om priset och se bilder från Bok- och biblioteksmässan:
Årets Bibliotek finns i Sandviken



Share/Save/Bookmark

1 kommentar:

Daniel Åberg sa...

Grattis! Väldigt roligt och välförtjänt.